KOCAELİ GÖLCÜK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesini Gölcük Mesleki ve Anadolu Teknik Lisemiz Aldı

2019 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesini Gölcük Mesleki ve Anadolu Teknik Lisemiz Aldı

2019 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesi kapsamında yapılan başvuruların değerlendirilmesi tamamlanmıştır.

 

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans)'a  sunulan 11 (onbir) Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Belgesi başvuru öncelikle uygunluk kontrolüne ve akabinde iki bağımsız dış uzman tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuştur. İçerik değerlendirmesi sonucunda; Müdürlüğümüze bağlı Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Erasmus+ programı süresince ve öncesinden birçok kaliteli mesleki eğitim öğrenici ve personel hareketliliği organize etmede başarısını ortaya koymuş ve bu bağlamda istenilen kriterleri yerine getirerek Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmıştır. Okulumuzu gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kavaklı Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, No 55 KOCAELİ / GÖLCÜK - 0262 412 62 98 / 412 98 11

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.